Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ»

22 Δεκεμβρίου 2018 @ 16:00 - 17:00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  RAPID   

Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ»  

ΣΑΒΒΑΤΟ  22.12.20178 ΕΝΑΡΞΗ -16.00  –  Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

 

  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ο Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ», σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ., διοργανώνει ανοικτό τουρνουά RAPID με διεθνή αξιολόγηση.
  2. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ» (Βασ. Όλγας 285 -Θεσσαλονίκη).
  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΟ:

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως φύλου ή δυναμικότητας και ηλικίας κατά προτεραιότητα μέχρι 70 συμμετοχές. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με αποστολή email στο saeakeam@hotmail.com (με το ονοματεπώνυμο, την ηλικία, το FIDE ID και το διεθνές ΕΛΟ RAPID, εφόσον υπάρχουν, καθώς  και ένα τηλέφωνό επικοινωνίας) ή στο χώρο των αγώνων από τις 15:00 μέχρι τις 15:30 του Σαββάτου 22/12/2018 (χρόνο στον οποίο θα γίνονται και οι επιβεβαιώσεις συμμετοχής). Όσοι δηλωθούν ή επιβεβαιώσουν εκπρόθεσμα θα μπουν στην κλήρωση του 2ου  γύρου.  Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 5 ευρώ. Δεν πληρώνουν παράβολο το τρίτο ή παραπάνω μέλος της ίδιας οικογένειας.

  1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό FIDE 6 γύρων. Ο χρόνος σκέψης κάθε παίκτη για όλη τη παρτίδα θα είναι 10’ με επιπρόσθετο χρόνο 3’’ για κάθε κίνηση (10’ + 3’’). Σε περίπτωση συμμετοχής παιδιών κάτω 8 σε αριθμό μεγαλύτερο των 6 το τουρνουά κάτω των 8 θα διαχωριστεί από το κύριο όπεν τουρνουά.
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες θα γίνουν τo Σάββατο 22/12/2018 με έναρξη στις 16:00. Ισχύουν οι κανονισμοί  της  FIDE  και  ειδικότερα  οι  κανονισμοί  για  το  ΓΡΗΓΟΡΟ  ΣΚΑΚΙ  (RAPID – PLAY).
  3. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Τσορμπατζόγλου Βύρων.
  4. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Για την άρση των ισοβαθμιών ισχύουν τα εξής κριτήρια:  α) Το μεταξύ των ισόβαθμων τουρνουά (εφόσον έχουν αγωνισθεί όλοι μεταξύ τους). β) Buchholtz cut 1, μετά την αφαίρεση της χαμηλότερης βαθμολογίας των αντιπάλων, γ) Buchholtz, δ) Sonneborn – Berger. ε) Αριθμός νικών.
  5. ΚΥΠΕΛΛΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Με κύπελλα θα βραβευθούν οι 1ος, 2ος, και 3ος της Γενικής κατάταξης καθώς και η 1η της Γενικής κατάταξης.

Μετάλλια θα δοθούν στον 1ο , 2ο , και 3ο και την 1η της κατάταξης των ειδικών (ηλικιακών) κατηγοριών κάτω των 8, 10, 12, 14 ετών.

  1. 9. ΓΕΝΙΚΑ: Ό,τι δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω προκήρυξη συμπληρώνεται – λύεται από την διεύθυνση των αγώνων.

Διοργανωτής

Α.Μ.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.